ВIзьми моI руки...

Алла Грегуль
Візьми мої руки та стисни в долонях,
І ніжно до себе мене пригорни.
Щоб чула, як пульс відбиває у скронях
Пісні та зізнання нової весни.

Щоб серце відчуло ті ритми кохання,
Душа заспівала у відповідь їм...
А тіло, в полоні палкого бажання,
Назустріч відкрило секрети свої.

Коли ми разом, то про все забуваєм
В бажанні продовжити дивний політ.
Ми вічність на дотик лише відчуваєм,
Та байдуже, чим переймається світ.