kill kill

Женя Кондратенко
Я кохаю чувака, що мре
Віддаю все що в мене є
Його очі холодніші за лід
Мхм…

Я кохаю чувака, він мене б’є
Віддаю йому все що в мене є
Після нього його я змиваю слід
Мхм…

Я кохаю чувака, невдаха він
В нього нема грошей, нема провин
Нема нічого, тільки солений піт
Мхм…

Kill kill
Мхм…
Kill kill
Мхм…

Я кохаю чувака, бо себе ні
Бо я не гарна, бо живу я в бідноті
Але я впевнена, що він є мій світ…
Мхм…

Я кохаю чувака, що мре
Я роблю все що можу, все що є
Я віддаю йому, а він поблід
Мхм…

Я кохаю чувака, а він мене
Він віддав мені все що в нього є
Поразки, нема перемог
Же я сама собі бог!

Kill kill
Make it real
Make it last
Make me feel

сама собі бог!
сама собі бог!
сама собі бог!