Полум янi петлi

Анна Вязьмитинова 2
Вкарбовую Твоє ім'я
Співочим болем поза часом.
Вогненний пагін передав
Мінливого чуття прикраси.

Призначення замало. Крик
Закам'янілої мовчанки
Оживлює картини Гри
В тенетах чергової рамки.

Чи безпорадне каяття...
Чи божевільний крок у прірву...
Сценарій чорновий життя
Незграбно виставляє міри

Душі спіральній прямоті.
Мій погляд надихає небо
Тримати жар мікросвітів
Свідомістю, ядром потреби.

Прокинеться відсутність мов
Радаром незбагненних ритмів.
Тремтить у мареві думок
Твоє ім'я -
Моя молитва.




Ніч з 3 на 4.03.2010


___________
ілюстрація - Володимир Куш "Нагору"