Доброе утро, дети

Андрей Зацепин
Добрий ранок, малята.

Добрий ранок у віконце загляда!
Добрий ранок каже сонцю-привітай!
Прокидаймося малята,
Ведмежата, кошенята!
Прокидаймося дорослі,
Ранок йде до нас у гості!

Приспів.
Добрий ранок, малята!
Хлопчики і дівчата.
Добрий ранок, малята!
Кажуть мамо і тато.

Сонце промінцем ласкавим завіта!
Світло дасть усім забавам малюкам.
Зробить ранок наш яскравим,
Прокидаймося всі разом!
Прокидаймося, малята!
Будьмо ранок святкувати!

Приспів.
Добрий ранок, малята!
Хлопчики і дівчата.
Добрий ранок, малята!
Кажуть мамо і тато.

Андрій та Іра Мендель
2.04.2012р.