Перi

Ира Сирена
Він не достойний ні сліз твоїх, ні істерик.
Не варто терпіти ні зрад його, ні брехні.
Знаєш, рідненька, ти - наче казкова пері -
вигадуєш казку і прагнеш лишитись в ній.
Та так не буває. Сама вже повинна знати -
хто зрадив хоч раз, невдовзі це зробить знов.
Залишилось ''вчора'', у вас не існує ''завтра''.
Він вірить у секс. В той час як ти віриш в любов.

Не плач, моя рідна, - прийду і усе минеться.
Ми разом будем фарбувати в яскраве дні.
Ти чуєш, як б'ється з твоїм в унісон моє серце?
Будь-ласка, матусю...
Дозволь народитись мені...
©~SIrena~
30.04.12