Не знаю...

Ив Кабачек
        День ховається за спину
Темненького гаю,
Затуманяться стежини
Від краю до краю.
Поспішаю без упину
І все ж не встигаю,
Бо всього лиш за хвилину
Перед тим зникає
Те, в палаці чи під тином
Що завжди шукаю.
Чи настигну, чи все згине?
        Так я і не знаю.