Моя дума бродить одиноко...

Владимир Великодный
Моя дума бродить одиноко,               
Жадібно вдиха красу озер.
Розумінням підняла високо
Відчуття наснаги. І тепер...


В полум’янім бархаті зірок
Нагородою сприйме поволі
Насолоду звірених думок
В зорецвіті сяючої долі.


Картинка iз iнтернету