Людсько душ не збагнуть... укр

Евгений Винник
Людської душі не збагнуть,
Не зрозуміти поривів серця.
ЇЇ ніколи нам не обмануть,
Ніколи переможців не знайдеться.
Душа не є частиною мене,
Хоча вона для мене й незбагнена,-
Це я і є, це думка є моя,
Це сила волі, що в мені буяє,
Це те кохання, що кров від нього закіпає,
Це сила, що нам дає життя побачить,
Хоча для нас воно нічого і не значить.
Без неї ми ніщо, лиш роботи, тварини!
Для чого живемо, навіщо,
Якщо не розуміємо душі людини?
Апрель 2007г.