Коханому Славк...

Виктория Плетинь
Привіт,мені ти скажеш уві сні,
І поцілуєш ніжно мої очі.
Ми скажем дякую весні,
За ці чудесні, ніжні ночі.
Я обійму твої долоні,
Тонкими пальцями руки,
І ми опинимось в полоні
Любові повної ріки.
Закрию віки і побачу
Твою усмішку неземну.
І все на світі я пробачу
Через минуле промайну.
Я не віддам тебе нікому.
Ні з ким,ні з ким не поділюсь.
І цьому щастю роковому
Я низько, низько поклонюсь.