Эй, ребята, пойдём играть из Nursery Rhymes

Юлия Ви Комарова
Эй, ребята, пойдём играть,
луна сияет - ну как тут спать.
Брось-ка ужин, бросай свой сон,
друг снаружи, заждался он.

Кричи и ухай совой на бегу,
а если не хочешь, то ни гу-гу.
Махнём вдвоём на звонкий смех,
одной буханкой накормим всех.






Boys and girls come out to play,
 The moon doth shine as bright as day.
 Leave your supper and leave your sleep,
 And join your playfellows in the street.

Come with a whoop and come with a call,
 Come with a goodwill, or not at all;
 Up the ladder and down the wall,
 A halfpenny loaf will serve us all.