Viata alfabetica

Игорь Окинчук
 Alunecind ma coboram
 Biruitor, cu slavi din cer
 Calcind pe ascutis de fier
 De spada

 Eu sunt un inger decazut
 Fiind cu propriul destin
 Geometria unui chin
 Himeric

 Iubind un inger pe pamint
 Jurind sa ma inchin doar ei
 Ku plecaciune_a vietii chei
 Le darui

 Misteru_ntregului destin
 N_a fost vazut dar nici uitat
 Odata ce_a fost indemnat
 Pazit

 ''Quit''_ul e tot ce ne_a ramas
 Raspunsul fara intrebare
 Sa fie luna, fie soare
 Te zgudui

 Un trai de parc_am fi ''ONLINE''
 Venind de dincolo de minte
 ''Web''_ul e iarasi inate
 ''X''_ul e viata

 ''Yo''... asta ne_a ramas
 Zicind la fiecare fraza
 Alunecid incet pe_o raza
 BIRUITORI

 C...
 D...
 E...