Trairi

Игорь Окинчук
 Traind in nemurirea mortii,fiind un mort cu suflet sters de viata
 Din sufletu-mi ramasa pata, ce-o capeti din greseala nu in piata
 Sa-ncerc sa trec si de trecutul meu trecut incet si el in viitor nesigur
 Ce nu ma lasa nicidecum sa mor o data...chiar de unul singur
 Sa fi trait...sa fi trecut prin toate inc-o data... inc-o sansa...
 As fi gresit far dubii... din nou.. ca de pe plansa
 Si nu as regreta nicicind de repetarea dubla a greselei
 Si voi ramine cum am fost, doar umbra unui suflet...lumina unei stele...