Ще мить

Мир Абсурдов
Ще мить, ще залишився час,
Біжить вода, блищить в очах,
Ще мить, останні колихає ночі,
Співай, під тихий сон дівочий.

Кажи, ще поки вітер не скінчився,
В долонях дотиком ластився,
Серця в обіймах, поступові кроки,
Нас залишають вдвох на небозводі.

Сховати Сонце у тінях,
Ще мить, воно згадає осінь,
Ми разом житимо в піснях,
Що б Сонцю розпустити коси.