Просто мить

Татьяна Силаева
Букет рожево-білих квітів..
Політ моїх таємних мрій..
Щаслива, що цієї миті
Я відчуваю погляд твій.

Але історія не в тому,
Бо вдячна долі, що знайомі.
І за підтримку і слова,
Бодай від них круговерть голова!

Та з ніжністю тобі бажаю
В роботі вдачі, в сімї любові
І почуттів нових без краю
В очах коханої тобою.






Фото:   Евгения Рудая