***

Таня Живая
Та сама ніч...
Пуста і холодна...
Думки..сигарета...думки..
Де-не-де посмішка...
І час минає..
Брехня,як ніж..
Біль..
Сльози..
Стабільність..
Серце..повне кохання..
Поділитись би ним...
Та ти не хочеш...
Тоді навіщо?
Сама незнаю..
Задихаюсь..
Адже повітря,то ти..
А тебе...немає..
Так тихо у темряві цій..
Помераю..
Ти теж страждаєш...
Та виний сам..
Страх..
Ти тільки не втрачай...
Мене..
А я не втрачу тебе..
Можливо це все маразм...
Та так я відчуваю...
Вибач...
Можливо заважаю...
Але як без тебе??
Я незнаю..