***

Елена Бондарева 2
стихи на выпускной детского садика(на украинском языке)
    *******
Ми в садочку провели
Дуже довгие роки.
В злогоді й ласке-
Дякуємо "КАЗКЕ"(назва садочка).
     ********
Щоб росли й розвівлись
Фізкультурою займались.
Бігали,стрібали,
М"ячикі кідали.
    *********
Щоб були міцні кісткі-
Їли каші й борщі,
Смачні котлеткі й тефтельки,
Рибу,плов і фрікаделькі.
    *********
Дуже енегргійним дітям
Спокій зовсім не знайом.
Медсестра помаже йодом.
Коли коліно заб"емо.
     ********
Богато свят ми святкували,
Вивчали пісні і вірши.
За все ми дякуемо щіро
Роботнику по музіці.
     *********
Сама головна людина
У садочку-це дитина!
Щоб садок наш процвітав
І теплом всіх зустрічав,
Треба ще одну людину
Щоб усім цім керував.
Небайдужа і сердечна,
Прівітна, щіра,чесна.
Терпелива,бездоганна-
Завідуюча Галина Степанівна!
    *********
Нема людини у садочку,
Котра не любить сина й дочку.
Котрі її лише на день,
Ій пестить нас зовсім не лень.
Читае казки і вірши.
Малюе,лепить разом з нами.
Увагу кожному дає,
І хто це? Друга наша мама.
Но,а друга наша мама
У садочку сама,сама.
Завжди пом"ятатимемо
Наша вихователька.