Ниспетая песьня

Бабуся Ягуся
- Привет, Ягусечка! Ну, и что же ты замолчала? Я уже начал переживать, уж не случилось ли чего? Ответь мне, пожалуйста, Ягуся!

- Здрастуй, милай! Я ж ужеж такая радая, што ты мине вестачку прыслав, што ни в скаски сказадь, нипиром напесать! Агарчылася я сильна, касатик, што тут скажыш? Дак тах агарчылася, што думала ужеж никада я в етат Иньтирьнет нивыду... Нивытирпила - апять пашла на сваю стрыничку - тока усё думау я, нашто тибе  ета Ягуся здалася, кали есь у тибе кикимаря твая? Етаж мине адной кукавать тута у лесу нашому, таска адна зилёная, а тибе пади и скучадь некада. Ниграматная я, да и лес токмо кругом - зауликать тибя нечэм мине, акромя мухаморав...
Прасти ты миня, касатик... нидумала я, што так западёш ты мине у душу... прасти... пущай усё будит па прэжниму, будим друззямы... ничиво тибе нискажу большы...
Кланиюсь тибе, милай, твая Ягуся