Я не можу не любити...

Юрий Степ
Рецензія на: http://www.stihi.ru/2012/04/19/9630

                присвячується Інні Кучеровій з повагою до іі творчості,

Твої вірші наче літо,
ллються в серці мов струмок.
Я не можу не любити
вільний гурт твоїх думок.

Поринаю у глибини,
вірші - щастя небокрай,
наче посмішка дитини,
та хоч знову поринай!

Дуже ніжні, чуйні риси
твоїх лагідних віршів
наче сонце, наче кисень
неймовірноі душі.

Твої вірші мов звитяга,
і до мрії світла ціль.
Додає добра й наснаги,
мовою небесних хвиль.


Разом хочеться зробити
до надіі перший крок.
я не можу не любити
вільний гурт твоіх думок...