Украинский мудрец

Нестор Иванович
                Прости, украинский мудрец,
                Наместник Феба и Приапа!
                Твоя соломенная шляпа
                Покойней, чем иной венец;
                Твой Рим — деревня; ты мой папа,
                Благослови ж меня, певец!
                АС Пушкин.

Паралелепіпеди
Взагалі фігури геометрії
Гідро і просто медцентра
Пророцтва
Подібні(для мене)
Таємному знанню
Жерців Єгипту древнього
Или Китаю мудреців.
І радий би зрозуміти
І навіть силюся іноді
Але не в силах стільки пити.
Скажіть, брати
Як мене жити?