Ми там...

Владимир Великодный
Ми там, де доля, звірена думками,
В майбутнє лине трепітно-стрімка.
Де віддано незримими стежками
Проторює свiй шлях життя рiка.

Ми там, де душі відчувають спокій,
Де сосен крила крають небосхил,
Де в щирій бистрині ріки глибокій
Купались зорі, набирались сил.

Ми там, де сонця промені співають
На чистих нотах нашої весни.
Ми там, де думи в небо підіймають
Багаття мрій, натхнення і краси.

Ми там, де музика сердець луна,
Де вторить нiжно їй життя струна.