***

Анжелика Машина
Поздоровлення з Днем Перемоги!

З Днем Перемоги, шановні ветерани,
Щиро і радо вітаю,
Глибокі, завдані війною рани,
Хай не ятрять, благаю!

Дев’яте травня узавтра!
Для нас – це свято,
Бабусі, дідусі завзяті,
Наблизили для нас…. Вітати!

Вітати це покоління,
Будуть ще довго онуки,
Як герої…. До поклоніння….
Вітають вдячні онуки!

З Днем Перемоги вітаю,
Вас, шановні, любимі,
Здоров’я, любові бажаю,
Будьте у щасливій днині!

8.05.2021 р.