Образи

Андрей Титок
Твій образ в мерехтінні вікон,
Приходить десь з нічною прохолодою,

В руках,
Тримаєш нікон,
Або кенон,

Із насолодою,
Торкаюсь твоїх стегон,

Цілую шкіру,
Що з відтінком позолоти,

Мені здавалось, я давно вже втратив віру,
І навкруги,
Усе пливло, або хиталось,
Та береги,
Приймають свої обриси,

Твої Образи..