Цiкавi дослiди

Евгений Архипенко
Цікаві досліди юнати
Торік проводили у нас!
Кота за хвіст тягнули в NATO,
Кролів розводили на газ.

Вертали молоко корові,
Знежирене давай, – мовляв!
Учили на російській мові
Сірка казати слово ГАВ.

Либонь й цього здалося мало,
Погнали зебру їз ДАЇ.
Свині дісталося за сало.
Кололи всім гуртком її.

Подохли всі, качки, павліни,
Курчата, цуцики  і бик.
Не вмерла тіко Україна!
Привіт, новий навчальний рік!