Травневий прогноз

Аксельруд
ТРАВНЕВИЙ  ПРОГНОЗ
(Жарт-з теплом та повагою до науковця)

Виступає  Кульбіда,
Ой Біда, біда, біда,
Наступають холода.
А як холодів не буде,
Ніхто пана  не осудить.
Помиляється, бодай
Й помилиться  нехай!

Микола  Кульбіда – голова Укргідрометцентру