Спогади

Курикова Наталья
Волiеш викреслити спогади,

Щоб бiлий аркуш не заплямити?

Життя зустрiне тебе з подивом-

Це ти? Так  ти лишень без пам"ятi!

Не забувай лихих подiй, але не згадуй,

Краплини радостi завжди собi нагадуй,

Не забувай i помилок - вони потрiбнi,

На скронях спогадом лягло волосся срiбне,

Частiше згадуй, як жили твоi дiди...

А як забудеш все, тодi чекай бiди,

Нас пам*ять пращурiв живить i надихае

I вiчним полум*ям в серцях нащих палае...

Li

10.05.2012