Когда выступаЕт Мий Грим, ет, ХИ, слышьце фси!

Васыль Брыль-Кобзар
Мы тута, мы гондэ!
Мы Лабора гоным!
Оно шось ныкого навКил.
А дэ шо такога нажаты, блин, падлам?
Ну, щоб вжэ в чащобы й засТринь-К. О так от Дыржын знай, пынькы вш.

Мы навыдогоцы.
Мы зарэ вам точно.
С прыцэЛом вломаЕм корЧиф Шь!
А дэ Ж та сорочка?..
Огонь Ёга в бочКу Б. Ага, да зусим засоЛИМ П.

Ты маеш шо, Гром-Гад? –
Ну-да. Во Ш, сноровка!
Ий с Пашо Ш, и с хлибОМ завЖды Зь. –
А ЕК-тол вдалЛолСяль в сяльци да РыбКу Сь спийМахТых в тыши Жь…

У вобШым, КонТахТирь тиряеть нырахый,
Шо хлибКом ковБасыщ фкорМыф.
Шукаймо Ж! Усих! Хто жыВВый?
Бо Е в нас и в ФранЦии жыд… ПрыйиХаф-одйиХав. И знык. Ну, Буцык якыйсь.
А шо дэ в Бразилий? Ныма Ш ны в Буциф ныЕкый-ныКакый родни Зь.
Абшарыш ты Ж влад пак шышКив.

Ну, шо Ж, пан ЩыгЛевСкый…идзь спли. –
Да, вуха помазав в лабирк.
И лоб влад соби во Ж, дывы.
Шэ Е вазилин з давних пир!
Хоць дзецКИ Сь якись.
А то блин дали лорКи Зь фсим.

Ах, шихля Шь васьми фас, шитки!