Квiтка на пiдвiконнi

Виктор Малороссов
Хочу пестити очi i скронi
Поцiлунком п"янким i жаданим,
Зiгрiвати холоднi долонi
Теплим подихом лагiдних вуст.
Бо на цiм крижанiм пiдвiконнi
Ти як квiтка без жару кохання.
Зазирни в моi очi бездоннi -
Я до тебе мiцнiш пригорнусь.



    25.12.2009р.