Депеши с фронта

Валерий Шувалов
Стихи мои,
    бесхитростные
                в чём-то,
написанные
         с горем
                пополам -
депеши
     с поэтического
                фронта,
которые
      я шлю
            моим
                друзьям!..


2012
------------