Не треба в мен вбивати любов

Людмила Михалина
Не треба в мені вбивати любов
Вона і сама вже заледве жевріє
І навіть надії на те,
Що сильніше вона запалає -не маю.
Не знаю,чи тебе я кохаю?
Бо  зерна образ  на серце упали
Й проростають корінням все глибше.
Тільки їх повириваю,скажу собі:"тихше!"
Ти знову сієш нелюбов
Знову-знов!
Я так страждаю.
Не треба було в мені вбивати любов...