Нема вороття

Виктор Малороссов
Кожну ніч мені сняться
Зажурені синії очі,
Що благають про щастя,
Про вільне, безхмарне життя.
Кожен день ллються
Гіркії сльози дівочі,
Та до райського саду,
Поки що, нема вороття...



    5.10.2009р.