Травневий сн1г

Венжега
Часоплину літ
дивовижний, давній.
Випадає сніг
в середині травня.

  Поза правил гри,
  ні на що не схожий,
  він смарагд трави
  не мне, не морозить.

Він живий, тремтить
подихом на люстрі.
Яблуневий цвіт -
рожеві пелюстки.

  Посмішкой весни
  засніжило обрій.
  Вродять восени
  яблука медові.