Родина

Наталья Белая Роза
Зібрати б за столом родину:
Хто вже помер і ще живий.
Ото б була сім*я єдина -
Цілюща сила поколінь!

Спитала б діда про події,
Які зустрів він у Війні.
Бабусю - про дитячі мрії
І розкуркульство навесні.

Про козаків - у діда з Дону,
Про голод літ після Війни.
Про віру в Леніна і Бога,
Про Світ і Доброту Душі.

Їм є про що нам розповісти.
Не загубити почуттів.
Була би змога - я б поїсти
У гості запросила всіх.