Тебе

Александр Лабанов
Я завжди буду добре пам’ятати
Як почалося все у нас з тобою.
Той день прийшов додому я , ліг спати
І сни уже літали наді мною.
Мені ти подзвонила серед ночі
Не міг повірити, що це не сон.
Казала що побачити ти хочеш
Мене. І запалав в грудях вогонь.
Коли пізніше я побачив тебе
Не міг я стримати тремтіння рук.
Твій погляд мов підніс мене до неба
І відчував я лише серця стук.
Ті твої очі вже не зможу я забути
І перший поцілунок на світанку…
Я зрозумів – хочу з Тобою бути.
Завжди – і вдень, і ввечері, і в ранку.
Думки мої лише до тебе линуть
А мрії всі пов’язані з тобою.
Хочу щоб стала ти мені дружиной
І стали ми родиною одною.
Тобі сказати треба щось важливе:
Мені потрібна лише тільки ти.
Я все зроблю, щоб ти була щаслива.
Бо я тебе кохаю. І кохатиму завжди.