Може це було вчора

Олеся Вильчур
Може це було вчора,
Може сто літ по тому...
Відліку час змінився,
Чи відмінився зовсім?
Вип"ю із мандрагори
Чай я, заснувши знову,
Знову мені насниться
Ця хвороблива осінь.
Так, безнадійно хвора
Передчуттям надії
В погляді, що навпроти,
Бачити зорепади.
Щедро дарують зорі
Нам небеса благії.
Передчуття - скорботу
Скоро замінить радість.