Прогрес-просвiтитель укр Наталiя Грицик

Оксия Жмгоо
Плететься пітьма,
Полонивши повітря.
Помста проста.
«Прогрес-просвітитель», –
Природа промовить
Під препаратом.
Початок провалу.
Полуда постала.
Пишна принада
Принципово пуста.
Промінь порядку.
Прийшла провесна!

P.S.
Поки пріоритети прісні,
Проблему не притиснеш!