***

Ди Мэй
Ні слова не скажу.
Читай в очах,
по дотиках моїх,
у моїх снах.
Інтонацію відчуй,
Читай поміж рядків,
зА руку візьми,
Не залиш слідів.
Послухай дощ,
на небо подивись,
Почуй веселки голос,
у світло придивись.
Злети до зір,
Рукописи спали,
Даруй цілунок,
Та обіймИ крильми.

13.05.12