В мо х словах переплелися дн

Настя Лето
В моїх словах переплелися дні
в моїх словах згубилися хвилини
відтак щодня і кожної години
ховалися пережиті роки

я втратила сумні передчуття
знесилена чекала край дороги
ви всотували сік з мене допоки
латала я душі своєї дірки
не знаю звідки правда та взялась
сочиться з мене крапає додолу, до нестями
я, мабуть, з тим по волі родила'сь
і так живу, немов на простирадлі пляма.