***

Эстер Принн
Шаленію від твоїх чар
Ніжних дотиків, тихих слів
Як очима мене вивчав
Як від рук моїх ніжних млів

Пам'ятаю й ніяк не збагну
Через що та відмова від "НАС"
Я на себе беру цю вину,
що наш вогник так швидко та й згас...