На вiдмову Василя Шкляра

Анатолий Сергеевич Казаков
Василь, як  мiг, iнтелiгентно
На свiй кураж наклав табу.*
Бо з рук такого президента
Подяка гiрша  за ганьбу.

І нi до чого тут Табачник –
Нiкчемний  украiнофоб,
А  просто "Ворон"**  не пробачить…
Ворожi грошi взяв якщоб.


5.3.2011рік.
Харків
*Василь Шкляр  відмовився
 вiд премiї Шевченка
**Герой роману
(Стих был прочитан
 автором на одном из
 телеканалов, после чего...)