транс

Оксана Талан
тихо трішить транформатор

та серце

холоне,не встигне зігрітись.

у листя осіннє,

що попід балконом

упало!

не б"ється?

десь там,

де колись

теліпалося небо

кричить криком зграя.

лелеки.

курли та курли -

затужили

а в полі,далеко,

що звідси не видно,

об"єкти та німфи

німі посплітали коріння

та руки

у танці любові

щирості

слова

шукати не треба

у цьому причини

у цьому не має

нічаго такого

отож прощаваюсь

і звідси відхожу...

стомилась...