дощ

Оксана Талан
дощ..

вітру краплі на щоках.

не сльози.ні! сьогодні я щаслива

і завтра теж!

і післязавтра!

і завжди...

Що ж..

Погода не на жарт!

пішла по містіу осінь.грає злива

нема їй меж.

І на зупинках люди

Мов дикі снігурі

Ти де?

Чи не намок у цім потоці?

ЩО падає мов ластівки дониз

в волошки..

Поле..конюшина..

І запах сіна..

шум води...

Над греблею небес

Ти де?

я взяла парасольку,

Що не типово,знаєш,для мене!

Ходім же швидш

На травах погойдаємсь

І дощ ущухне.

Вітер стихне

Сон прийде