Веточка Вишни. Идут дожди...

Анна Дудка
С украинского

Идут дожди…неумолчно тихи,
и серый плащ накинул древний Киев,
и червь печали радость мою выел,
и пишутся лишь грустные стихи…
Уж поезд прокричал: "Пора, пора!"
И город провожает перезвоном
церквей и Лавры - вечным камертоном,
предвестником любви, надежд, добра.
***

Ідуть дощі…невпинні і сумні,
і сірий плащ накинув древній Київ,
а смуток, мов хробак, мій настрій виїв,
і пишуться лишень сумні пісні. (вірші)
Вже потяг десь кричить: «Пора, пора!»
І місто проводжає передзвоном
церков і Лаври - вічним камертоном
й предвісником любові і добра.

=====це я писала Василині на її "Киевскi дощи". Але колись зимою... з другої сторінки)))

Веточка Вишни   16.05.20.12 00:50