галасливi гасла

Юрий Лазирко
***
політичне ожиріння
тіні боротьба із тінню

***
чесно голос пропивали
за стограмні феодала

***
публічний дім такі ж дебати
було б за що то є де пхати

***
той хто знає що сказати
вміє вчасно промовчати

***
триста чисто-неспартанських лож
як не мавпа не осел то морж

***
баба з воза – кінь в галоп
світ сміється плаче хлоп

***
флюгерний настрій юрми
протяг дверний для тюрми

***
що за світ без мужика
до тюремних гнид звикай

***
май же совість а не триння
смерде відпусти княгиню

***
це не президент а шмата
матрьошки й мешти протирати

17 Травня, 2012