Парсеки до мети свiдомостi... укр Наталiя Грицик

Оксия Жмгоо
***
Парсеки до мети свідомості,
Де уламки думок розрослись.
В скафандроподібному образі,
В волосся вплету кипарис.

У нетрях скалічених фраз
Зрослися гормони кохання.
Нарешті довершений пазл
У зоні, пригніченій сяйвом.