Смугами засмучена... укр Наталiя Грицик

Оксия Жмгоо
***

Смугами засмучена
Чорно-глазуровими
Синтаксис розлучених
Розпрощався з комами.

Та немає кореня
У любові. Стогони
Зашипіли в повені
На пательні мовлення.