Час, дивлячись, аж мл...

Кукин Квакин
Час, дивлячись на нас, аж мліє,
Про щось собі тихенько мріє.
Кудись невпинно пролітає,
І юність нашу забирає.

Душа ніколи не старіє,
І молодою буть воліє.
На час уваги не звертає,
Жага життя в нас не згасає.