До тебе

Ив Кабачек
З роками тихше серце б’ється,
До тебе мрія знов летить.
Як і раніше все здається,
Що прийдеш ти.

Волосся білим цвітом в’ється
В нім місяць промінь засвітив.
Та раз у раз мені здається.
Що прийдеш ти.

Як прийде час, що доведеться
Мене на цвинтар віднести,
Хай і тоді мені здається,
Що поряд ти. 1974р.