Гуси-Лебедi

Ив Кабачек
Там, десь високо, де вирій,
Крик у неба хтось там вирвав.

Гуси – лебеді летять,
Гуси – лебеді кричать.
Я стою внизу, мовчу,
Знаю – так не полечу.

Полечу лише думками,
Та хотілося б піснями.

Гуси – лебеді летять,
Гуси – лебеді кричать.
Я стою внизу, мовчу,
Знаю -  так не полечу. 1934р.