Вишневий лiкер

Инна Франчевски
Кохання для неї  - давно не must-have,
Зараз в тренді  - шик пустоти.
Гордість любить дуреп і королев.
То з якої підгрупи ти?
У навушниках соул чи ще щось таке.
Зустрілись-зійшлись-розійшлись...
І нестерпний в'язкий вишневий лікер
Там, де серце було колись...