Эмили Дикинсон. Сото! Открой себя...

Поэты Америки Поэты Европы
Эмили Дикинсон

***

Сото! Открой себя!
Для доблестного мужа
вот неоткрытая земля -
никто покуда не освоил душу.

с английского перевел А.Пустогаров


832
 
Soto! Explore  thyself !               
Therein thyself  shalt  find
The Undisovered  Continent
No Settler had the Mind.


Hernando de Soto (A.D. ca. 1496-1542); Spanish explorer; early governor of Cuba; adventurer in the Americas; husband of Ines de Bobadilla; traveler in Panama, Nicaragua, Peru, and later Florida.